Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

O projektu

V tem razburljivem in nepredvidljivem času se vsak gostincec sigurno sprašuje, kdaj bodo gostje zopet s toplino napolnili jedilnice in uživali v specialitetah, ki jih naša raznolika dežela ponuja. Da bi ta postopek vsaj malo pospešili, smo kreirali spletno stran, ki je pred vami, da bi vsaj delček te izkušnje lahko bili deležni kadarkoli.

Še vedno z vsem srcem zagovarjamo idejo, da je vzdušje v nabito polni gostilni nezamenljivo z bilokatero izkušnjo, ki jo prinaša uporaba sodobnih tehnologij, kot sta internet in pametni telefon. Ni ga zvoka, ki bi nadomestil prijeten ropot pribora ob krožnike, srebanja vroče juhe, poglobljenih kramljanj ob točilnih pultih, napetost v kuhinji ter še marsičesa drugega. Vendar se kljub temu zavedamo, da je zgolj povračilo stroškov delovne sile premalo za pokritje vseh stroškov, katerim povprečen gostinski objekt skozi obratovanje pride nasproti. Zavedamo se, da v trenutnih časih pride prav vsak evro, ki se steče na njihov račun. Sploh ker to ni le evro temveč je potrditev za trud, ki ga gostinci dan in noč vlagajo v svojo ponudbo.

Projekt kadarkoli.si je nastal kot ideja, kako gostu pričarati vsaj delček gostilniškega vzdušja, kjerkoli in kadarkoli. V ta namen je nastala spletna trgovina, ki uporabniku omogoča virtualni sprehod po slovenskih regijah tudi v času, ko mu je takšno početje v živo onemogočeno, na koncu pa si bo morda za opomin na to tragikomično virtualno pot privoščil tudi kakšen okusen spominek. Na tej strani bo gostincem omogočeno, da širši javnosti ponudijo njihove domače specialitete, po katerih slovijo in zaradi katerih jih gostje tako radi obiskujejo. Nažalost bo ponudba vsaj na začetku omejena na izdelke, ki se lahko hranijo pri sobni temperaturi, predvsem zaradi transporta in logistike. Kljub temu se v tej kategoriji znajde veliko domačih dobrot, od testenin, piškotov, marmelad, sokov, sirupov, vin, piva... Dodatno bo partnerjem projekta omogočena predstavitev svojih kapacitet na naši strani, ki bo morda nekomu, ko bo to zopet mogoče, porodila idejo za lep izlet.

Zagovarjamo idejo, da je vsak posameznik specialist na svojem področju, in želeli bi, da tako tudi ostane. Gostinci so odlični v tem kar počnejo, gostijo goste. Upravljanje in promoviranje spletne trgovine je zato mnogim izmed njim velika tujka. Zato vam je v pomoč naša ekipa, kontaktirajte nas v kolikor bi si želeli v ponudbo dodati kakšnega izmed svojih artiklov in si tako povečati možnosti za prodajo. Mi bomo poskrbeli, da bo vse potekalo tekoče ter poskrbeli za promocijo, vi pa boste poskrbeli za to, kar delate najbolje. Nekaj okusnega boste pripravili.