Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Z VAMI ŽE 30 LET

30-let

Ob prehodu v rojstnodnevno leto, naše že 30. obletnice obstoja, želimo izraziti iskreno hvaležnost za vaše dolgoletno zaupanje. Vaša zvestoba nam pomeni ogromno in nas spodbuja k stalnemu napredku.

V teh 30 letih smo skupaj prehodili izjemno pot. Naša vizija je vedno bila nuditi vrhunski servis, ki izpolnjuje vsa vaša pričakovanja. Vaše zaupanje v nas nam je omogočilo, da smo se razvijali, se prilagajali spreminjajočemu se okolju in postajali vodilni na našem področju.

Naš uspeh temelji na tesnem sodelovanju med našimi strankami, zaposlenimi in partnerji. Vaše povratne informacije so bile ključne pri oblikovanju naših izdelkov in storitev ter nas spodbujajo k nenehnemu izboljševanju.

Ob tem pomembnem mejniku v naši zgodovini se z zanosom oziramo tudi v prihodnost. Zagotavljamo vam, da bomo še naprej razvijali svojo ponudbo, se prilagajali novim tehnologijam ter sledili trendom in potrebam trga. Naša želja je, da vas spremljamo tudi v prihodnjih 30ih letih, s ponosom vstopamo v novo obdobje in si želimo ustvarjati še več nepozabnih trenutkov skupaj.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in podporo ter za vsak nakup, ki ste ga opravili pri nas v teh letih. Brez vas, naših cenjenih strank, ne bi mogli doseči tega pomembnega mejnika. Skupaj gradimo uspešno prihodnost.

Najlepša hvala, da ste del naše zgodbe!

Ekipa Euronove

euronova-logo-30-let