Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Linija Notte Neat proizvajalca Bonna

Notte_Neat_Bonna

Notte_Neat_Bonna1

Notte_Neat_Bonna2

Notte_Neat_Bonna3

 

Navdihnjena po italijanski besedi za noč "notte", ta linija na mizi zavzema prav poseben položaj, z močno prezenco črne - barvo dostojanstva, moči in misterioznosti.

Linija Notte bo vašemu décorju na mizi dodala kanček elegance, z vsem pridihom čarobnosti črne. Bodite pripravljeni, da impresionirate z novim izgledom vaše mize, ki ga bo od sedaj s serijo Notte spremljal še kanček posebnosti. Ta serija krožnikov in skled črpa svoj navdih v hi-tech innovacijah, h katerim dodaja kanček brezčasne tradicionalnosti.

Uporaba reaktivne glazure bo poskrbela, da bo vsak kos iz linije svojevrsten in unikaten kar vam bo omogočilo, da bo linija nepozabno platno za vaše kreacije.

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

 

Več informacij je na voljo tu.