Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Linija Mirage by NUDE Glass

Nude_Mirage
Nude_Mirage
Nude_Mirage
Nude_Mirage

Zasnovani, da zagotovijo optimalni okus in vonj svoje vsebine, so kozarci Mirage za whisky ter belo in rdeče vino, proizvajalca Nude, proizvedeni iz najbolj finega kristala, ki ne vsebuje svinca. Z značilno obliko, ki se rahlo oža proti vrhu, je kozarec oblikovno preprost in hkrati izjemno trpežen, s tem pa primeren tudi za vsakdanjo uporabo.

Zahvaljujoč sestavi iz kristalina imajo takšni kozarci lahko v primejavi s steklenimi tanjše stene ter zaradi tega lepši zven, ob enaki trdnosti kozarca.

Pri drugem največjem svetovnemu proizvajalcu namiznih izdelkov iz stekla pravijo, da živimo v zmedenem svetu: preveč izbire, preveč izdelkov, preveč "hrupa". Znamka NUDE verjame, da so stvari lahko drugačne; zdravilo je preprosto. Preprosto je čisto. Preprosto je bistveno. In ideja preprostosti je vodilno načelo znamke NUDE. NUDE verjame, da je manj več in da je oblika najboljša, ko se sreča s funkcijo. NUDE vse izpopolni do svojega bistva, odpravlja nered in destilira. Zaradi tega je končni predmet preprost za razumevanje in uporabo. Rezultat se popolnoma odraža v kristalnem steklu NUDE. Kozarci in stekleni izdelki proizvajalca Nude slovijo po ročnem delu njihovih mojstrov, ki je pravzaprav prava zapuščina, ki se odraža tudi v kozarcih, ki prihajajo izpod njihovih rok. Pri proizvajalcu Nude se s ponosom lahko pohvalijo s svojim obrtniškim pristopom k proizvajanju kozarcev

Več Informacij na voljo na povezavi.