Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Inalto Uno by Bormioli Rocco

Kozarci za vino iz kolekcije InAlto Uno, oblikovalca Aldo Cibic, povzemajo sodobne zožene linije in jih kombinira s klasično obliko. Kozarec za vino InAlto Uno poudarja popolno ravnovesje proporcev v kombinaciji z izjemno lahkotnostjo in popolno porazdelitvijo materiala.

Pecelj kozarca, izdelan v enem kosu skupaj s kozarcem, je pridobljen s posebnim postopkom vročega vlečenja peclja, zaradi tega je oblika kozarca lahko veliko bolj dodelana in očesu prijazna.

Zelo enoten in linearen rob kozarca dosežejo z uporabo laserskega žarka (rezanje roba). Te tehnologije so posebej zasnovane za izpolnjevanje potreb profesionalcev in visoke kakovosti degustacije vin.

Največji italijanski proizvajalec stekla, Bormioli Rocco, proizvaja steklo že od leta 1825, da bi vam ponudil izdelek za vsako vaše zgodbe. Proizvajalec svojo dolgo zgodovino nadaljuje s strastjo in izdelki izjemno visoke kvalitete, kar mu omogoča da še naprej ostaja eno izmed najbolj pomembnih na področju proizvodnje namiznih steklenih izelkov, celo na globalni ravni. Že od samega začetka, proizvajalec Bormioli Rocco s svojimi izdelki omogoča postavitev mize s stilom in osebnostjo, ki bo zagotovljeno prinesla italijansko čarobnost in unikatno izkušnjo vsem vašim prezentacijam.
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno
Bormioli_Rocco_Inalto_Uno

Več informacij na voljo na povezavi.