Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Sare PVD Gold in Bronze

Linija jedilnega pribora Sare, proizvedena iz kvalitetnega 18/10 nerjavečega jekla (18% kroma / 10% niklja), debeline kar 3mm. Zaradi sestave z visoko vsebnostjo kroma ima takšen pribor večjo trdnost, vzdržljivost in odpornost na rjavenje, visoka vsebnost niklja pa mu daje izredno visok sijaj.

Pribor Sare s svojo značilno oglato obliko in nadstandardno debelino 3mm poskrbi za dober izgled vsake postrežbe. Oglate oblike jedilnega pribora Sare dopuščajo, da se linija prijetno kombinira s prav različnimi oblikovnimi jeziki na mizi, njen visok sijaj pa bo poskrbel, da bo na mizi izstopala.

Liniji Sare Bronze in Gold sta po proizvodnji obdelani s posebno tehniko imenovano PVD - Physical Vapor Deposition = inovativna tehnologija prevleke, ki omogoča nanašanje tankega filma trdnih elementov (zgolj nekaj mikronov) na osnovo jedilnega pribora, kar liniji zagotavlja izjemno površinsko trdoto (v nasprotju z barvanim priborom). PVD se dogaja v vakuumski komori, kjer kovine kot so titan, cirkonij in krom, izhlapijo in se oprimejo površine jedilnega pribora, kar ustvari željeno prevleko. Rezultat je večja trdota površine in možnost pridobivanja različnih barv.

Več o linijah si lahko pogledate tu.
Zlati-pribor
Zlati-pribor

bronasti-pribor-PVD
Zlati-pribor-PVD