Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Kategorije

Novi kozarci iz Tiki kulture

V prodajo smo dodali nove kozarce za cocktaile, ki nagovarjajo Tiki kulturo in razbijajo oblikovne mite klasičnih kozarcev za koktejle.

Zanimiva novost bo tako prav zagotovo kozarec Sour, priznane italijanske steklarne Bormioli Rocco. Linija kozarcev Bartender je bila ustvarjena za vse zahteve mešanja pijač, z novim kozarcem Sour tako ponuja barmanom možnost, približati se Tiki kulturi. Kozarec Sour, s kapaciteto 45,5cl izraža zabavno in originalno obliko ananasa, in je kot tak idealen za strežbo tradicionalnih Tiki koktajlov.

Bartender Sour

Kozarec Sour pa bo odlično dopolnjeval kozarec Sweet, priznane italijanske steklarne Bormioli Rocco. Linija kozarcev Bartender je bila ustvarjena za vse zahteve mešanja pijač, z novim kozarcem Sweet tako ponuja barmanom možnost, približati se Tiki kulturi. Kozarec Sweet, s kapaciteto 45,5cl izraža zabavno in originalno obliko, ki dopolnjuje drugi kozarec iz linije Barteneder (Sour), in je kot tak idealen za strežbo tradicionalnih Tiki koktajlov.

kozarec Sweet

Poleg tega se Tiki koktejl kozarcem pridružuje tudi kozarec Fiji, ki vstopa v svet mixologije z zelo nizko ceno in visoko kvaliteto, ter značilnim Tiki izgledom. Kozarec volumna 0,5L bo zagotovo predstavljal odlično cenovno alternativo klasičnim kozarcem za koktejl, kot tudi navduševal s svojim značilnim izstopajočim izgledom.Kozarci so že na voljo v spletni trgovini in v naših 8ih poslovalnicah po Sloveniji!